Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 15:13 Yorum: 0

TEGV'in kuruluşunun yıl dönümü

ZONGULDAK (AA) – Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Çaycuma Şubesi, Çaycuma Kent Konseyi işbirliğinde konser düzenleyerek kuruluşlarının 20’inci yılını kutladı.Vakfın Çaycuma...

TEGV'in kuruluşunun yıl dönümü

ZONGULDAK (AA) – Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Çaycuma Şubesi, Çaycuma Kent Konseyi işbirliğinde konser düzenleyerek kuruluşlarının 20’inci yılını kutladı.

Vakfın Çaycuma Öğrenim Birimi Sorumlusu Nalan Turgut, gazetecilere yaptığı açıklamada, her türlü etkinliklerinde Çaycuma Belediyesi’nin kendilerini yalnız bırakmadığını söyledi.

TEGEV olarak kuruluşlarının 20’inci yılını kutlamanın sevincini yaşadıklarını ifade eden Turgut, “ Çaycuma Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen eğitim için “Ezgiler” konserine verdiği destekten dolayı Çaycuma Kent Konseyi’ne, Çaycuma belediye Başkanı Bülent Kantarcı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Özdemir’e teşekkür ediyorum” dedi.

Turgut’un konuşması ardından  başlayan konsere Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Kent Konseyi Başkanı Neşe Köktürk ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber