Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:43 Yasa dışı bahis operasyonda 450 milyon TL para trafiği tespit edildi: 35 gö...06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...
Türkiye 17 Kasım 2018 - 12:08 Yorum: 0

Tekirdağ’da koç dağıtıldı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı Hayvancılığı Geliştirme Projesi çerçevesinde yürütülen, "2018 Yılı Koyun...

Tekirdağ’da koç dağıtıldı

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığının başlattığı Hayvancılığı Geliştirme Projesi çerçevesinde yürütülen, "2018 Yılı Koyun ve Keçilerde Verimliliği Arttırma Projesi" kapsamında koç dağıtıldı.

Törene Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Malkara Kaymakamı Erhan Karahan ile il ve ilçe protokolü katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından başlayan törende, Tekirdağ Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Tolluca ve Tarım ve Orman İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca konuşma yaparak Tekirdağ'da yürütülen proje hakkında bilgi verdi.

TBMM. Başkanvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop da projenin üreticilere hayırlı olmasını diledi.

Törende konuşan Vali Yıldırım "Tarım Bakanlığımız ciddi bir proje geliştirmiş ve uygulamaya koymuş. Yüzde 60 hibeli 95 adet koçu üreticilerimize dağıtacağız. Et, süt ve yavru da verimliliği arttırmayı planlıyoruz. Verimlilik bugünün dünyasında çok önemli. Hayvan besliyoruz 7-8 kilo süt alıyoruz. Bazılarının geliştirdiği ırk 28 kilo süt alıyor. Verimlilik budur. Asıl gurur verici olan bu projede Karacabey'de yetiştirilen koçlar dağıtılacak. Projeye destek veren herkese teşekkür ederiz. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Program, konuşmaların ardından 95 üreticiye sertifikaları verilerek, koç dağıtımı ile son buldu.

Tekirdağ’da koç dağıtıldı

Tekirdağ’da koç dağıtıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber