Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Türkiye 22 Mayıs 2022 - 17:48 Yorum: 0

Tekirdağ’daki Samsunlular bolluk aşında buluştu

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde faaliyet gösteren hemşehri derneklerinden olan Ergene Samsunlular Derneği tarafından bu yıl 20. Bolluk Aşı Programı gerçekleştirildi.

Tekirdağ’daki Samsunlular bolluk aşında buluştu

Tekirdağ'ın Ergene ilçesinde faaliyet gösteren hemşehri derneklerinden olan Ergene Samsunlular Derneği tarafından bu yıl 20. Bolluk Aşı Programı gerçekleştirildi. Programda 20 kazanda 10 ton keşkek pişirilerek dağıtıldı. Keşkek ikramı için yüzlerce kişi sıraya girdi.

Ergene Samsunlular Derneği bahçesinde düzenlenen programda bin 150 kilo et ve 1 ton keşkek tüketildi.

Dernek Başkanı Şükrü Kırıkçı yaptığı açıklamada, etkinliğin geleneksel hale geldiğini ifade ederek, "Bu yıl etkinliğimizin 20.'sini düzenliyoruz. Bizim Samsun yöresinde, böyle bahar geldiği zaman, bu program yapılır. Biz de bunu 20 yıldır yaşadığımız bu bölgede sürdürüyor ve geleneksel olarak kutluyoruz. Bu kapsamda kurbanlar kesildi, dualar okundu. 1 tonluk büyük bir dana kestik yetmedi, 150 kilo et daha aldık. 20 kazanda keşkeğimiz pişirildi, bu da 1 tona denk geliyor. Katılım beklentimizin üzerinde oldu. Katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Etkinliğe katılan yüzlerce kişi ikram edilen keşkek ve etlerden alarak bolluk aşı programına katıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber