Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Türkiye 29 Mart 2019 - 10:58 Yorum: 0

Tekli: "Seçimin kazananı Mersin olsun"

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı (MTSOB) Sabri Tekli, vatandaşların parti görüşleri ne olursa olsun sandığa giderek oylarını kullanmaları...

Tekli: 'Seçimin kazananı Mersin olsun'

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Başkanı (MTSOB) Sabri Tekli, vatandaşların parti görüşleri ne olursa olsun sandığa giderek oylarını kullanmaları gerektiğini belirterek, "Seçimin sonucu ne olursa olsun kazanan tarafın Mersin olmasını temenni ediyorum" dedi.

Tekli, yaklaşan yerel seçim öncesi Mersin'de yaşayanları oy kullanmaya davet etti. Demokratik bir seçim olması adına parti görüşü ne olursa olsun ülkenin, halkın oylarına ihtiyacı olduğunu belirten Tekli, yerel seçimlerin Türkiye ve Mersin adına büyük önem taşıdığını vurgulayarak, "Türkiye'yi yakından ilgilendiren yerel seçimler, aynı zamanda Mersin için de büyük önem taşıyor. Mersin'in gelişmesi, sanayi alanında atılacak adımlar, kentin çevresini değiştirecek projeler üretilmesi adına yerel yönetimlere büyük görevler düşüyor. Bu sebepten dolayı vatandaşların parti görüşleri ne olursa olsun sandığa giderek oylarını kullanmaları gerekiyor" diye konuştu.

Yerel yönetimlerin Mersin için yapacağı çalışmaların içerisinde, kente olumlu etkiler bırakan STK, kurum ve kuruluşlar, odalar, kısacası kent lobisinin de olması gerektiğini kaydeden Tekli, "Göreve gelecek adayların sanayi alanında atacağı adımlar, kentimiz açısından büyük önem taşıyor. 3. Organize Sanayi Bölgesi'nin hayata geçmesi ile birlikte Mersin'e ciddi bir istihdam gücü sağlayacağız. Bu noktada yerel yönetimlerin de sanayi alanında yapacağı çalışmalara ihtiyacımız olacak. Türkiye'nin hemen hemen bütün organize sanayi bölgelerinde müteşebbis heyeti kaldırılmasına rağmen, MTOSB'de Müteşebbis Heyetinde kentimizin valisi başkanlığında, içinde belediye başkanlarımızın da bulunduğu bir grupla birlikte hareket ediyoruz. Bu durum MTOSB'nin birlik ve beraberlik gücünün en açık göstergesidir. Bu bağlamda Mersin'de göreve kim gelirse gelsin, beraberlik ruhundan kopmaması gerekiyor. Yerel seçimlerin ülkemiz ve milletimiz adına hayırlı sonuçlar getirmesini diler, seçimin sonucu ne olursa olsun kazanan tarafın Mersin olmasını temenni ederim" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber