Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 29 Ocak 2015 - 17:01 Yorum: 0

TEOG’da başarılı olan öğrencilere ödül

Yeşilyurt Belediyesi’nden TEOG’da başarılı olan öğrencilere ödül

TEOG’da başarılı olan öğrencilere ödül

MALATYA - Geçtiğimiz Kasım ayında yapılan, (TEOG) Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında başarılı olan öğrencilere Yeşilyurt Belediyesinin ve Yeşilyurt Kaymakamlığının ortak düzenlediği programda çeşitli hediyeler takdim edildi.

Sidelyapark toplantı salonunda gerçekleşen programa Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babahanoğlu, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalaycı, Birim Müdürleri ve TEOG sınavında başarılı olan öğrenciler ve aileleri katıldı.

POLAT: "ÇOCUKLAR GELECEĞİMİZİ KURACAKLARDIR."

Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat "Elbette ki çocuklar bizim geleceğimiz, çocuklarımız bizim her şeyimiz, bu çocuklarımız yarın okuyacaklar, büyüyecekler bir kısmı siyasete atılacak, bir kısmı iş adamı olacak, bir kısmı kamu kurumlarında görevli memur olacak ve bizim geleceğimizi kuracaklardır. Malatya’mız sürekli olarak bir yükseliş trendinde, inşallah bu trendde bizler Yeşilyurt olarak ipi göğüsleyeceğiz. Tabi başarının sırrı çalışmaktır. Bizlerde Kaymakamlığımız, Belediyemiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve diğer bütün kamu kurumlarımızla birlikte bu çocuklarımıza destek olmamız bizim öncelikli görevimizdir. Ben inşallah bu çocuklarımızın önümüzdeki sınavlarda da çok daha başarılı olacaklarına inanıyorum. Tekrar bütün çocuklarımızı alınlarından öpüyor, tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

TATLI, “ÇOCUKLARIMIZIN BAŞARISI HEPİMİZİN BAŞARISIDIR.”

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı "Ben TEOG sınavında başarılı olan öğrencilerimizi ailelerini öğretmenlerini ve özellikle eğitime verdikleri desteklerden dolayı Yeşilyurt Belediyesine, Yeşilyurt Kaymakamlığına teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın başarısı hepimizin başarısıdır. Bundan sonraki sınavlarda başarılarının artarak devam edeceğine inanıyorum” dedi.

BABAHANOĞLU, “YEŞİLYURT'UMUZUN BAŞARILI OLDUĞU GERÇEĞİDİR.”

Yeşilyurt Kaymakamı Babahanoğlu " TEOG sınavının ilk basamağında öğrencilerimiz oldukça başarılı sonuçlar elde ettiler. 29 tane Türkiye birincimiz, 38 tane Türkiye ikincimiz ve 32 tane Türkiye üçüncümüz şuanda aramızda. 4 bin 700 tane Türkiye birincimiz var bu sınavda. Bunun 80 tanesi Malatya'da ve bu 80 tane öğrencimizin 30 tanesi Yeşilyurt ilçemizdedir. Türkiye'ye oranladığımızda Malatya'mızın özelliklede Yeşilyurt'umuzun başarılı olduğu gerçeğidir. Bizim eğitim alanında birçok projemiz var ve bunu sağ olsun Belediye Başkanımız, bizden önce koşarak bu projeleri sahiplenmekte gerekli maddi ve manevi desteği sağlamaktadır. Sevgili öğrencilerimize girecekleri ikinci basamak sınavlarında başarılar diliyor, ailelerine ve öğretmenlerine saygılarımı arz ediyorum” dedi.

KAMÇI, “BAŞARI EMEK İSTEYEN, ALIN TERİ İSTEYEN BİR HEDEFTİR.”

Programda konuşan Vali Kamçı "Hiçbir başarı tesadüfen ortaya çıkmaz, başarı rahatından fedakârlık gösterebilen ve ona ulaşmak için ter döken, mücadele etmeyi göze alabilen, insanların ulaştığı çok kıymetli bir ödüldür. Başarı emek isteyen, alın teri isteyen bir hedeftir. Emek harcanmadan hedefe ulaşmayı düşünmek hayalperestlikten başka bir şey değildir. Sevgili öğrenciler sizler ders çalışmak için masanızın başına oturduğunuzda hayalini kurduğunuz ve hedefinizi belirlediğinizi bu başarıyla ispat etmiş oldunuz. Aynı başarıyı gelecek sınavlarda da ve üniversite sınavlarında da ve devamında sizi bekleyen kariyerinizde de devam ettireceğinize yürekten inanıyorum. Bu vesileyle sizleri bir kez daha kutluyor, başarılarınızın artarak devam etmesini diliyor,  ailelerinize ve öğretmenlerinize sevgiler saygılar sunuyorum" dedi

Konuşmaların ardında Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavında başarılı olan öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi. Davetlilere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları tarafından canlı müzik dinletisi sunuldu.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber