Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sağlık 19 Kasım 2014 - 12:03 Yorum: 0

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeterlilik sertifikası

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Kliniği'nin, "KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesi"ni alan ülke genelindeki üçüncü hastane olduğu bildirildi

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yeterlilik sertifikası

İZMİR (AA) - Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Kulak Burun Boğaz (KBB) Kliniği'nin, "KBB ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanlık Eğitimi Yeterlik Belgesi"ni alan ülke genelindeki üçüncü hastane olduğu bildirildi.

Kliniğin sorumlusu Doç. Dr. İbrahim Çukurova, asistan eğitimi ile hastalara verdikleri hizmet, ameliyat sayısı, niteliği ve kalitesi, hastaların memnuniyet derecesi ve çalışan personelin haklarının korunması konusunda belirli standartları yerine getirdikleri için bu belgeyi almaya hak kazandıklarını belirtti.

Türk Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Derneği tarafından verilen belgenin 5 yıl süreyle geçerli olduğunu, denetimin ardından uygun bulunması durumunda akreditasyonun devam edeceğini aktaran Çukurova, "Şu anki kriterlerimizi temel alarak, eğitim ve hizmet anlamında modern tıp standartlarında çalışmalarımızı daha ileriye taşımayı hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

Hastane yöneticisi Prof. Dr. Gökhan Köylüoğlu ise ortopedi ile akredite klinik sayısının ikiye yükseldiğine değinerek, "Önümüzdeki dönemde Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde asistan eğitimine, tüm hastaneyi kapsayacak standart getirmek için çalışma başlattık" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber