Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 29 Temmuz 2014 - 04:10 Yorum: 0

THY Bryant’ı hayranlarıyla buluşturdu

Amerika’nın en büyük iş seyahat kongre ve fuarı Global Business Travel Association'a katılan THY, reklam yüzü NBA yıldızı Kobe Bryant’ı standında ağırladı fuarın ilgi odağı oldu.

THY Bryant’ı hayranlarıyla buluşturdu

Amerika’nın en büyük iş seyahat kongre ve fuarı Global Business Travel Association'a (GBTA) katılan Türk Hava Yolları (THY), reklam yüzü NBA yıldızı Kobe Bryant’ı standında ağırladı, fuarın talep odağı oldu.

İş seyahat dünyasından 7 binin üstünde üyesiyle 6 kıtada hizmet verici GBTA tarafından Los Angeles şehrinde düzenlenen fuarda, NBA yıldızı Kobe Bryant, THY standını ziyaret ederek, çekilişle belirlenen 15 katılımcıyla selfie (özçekim) çektirdi.

Ayrıca fuara katılarak THY standına iş kartını bırakan ve çekilişe katılan  şanslı hayranlara, THY yönünden Kobe Bryant’ın imzalı fotoğrafı armağan edildi.

Skytrax yolcu değerlendirme sonuçlarına göre, bu sene dördüncü kez ''Avrupa'nın En İyi Havayolu Şirketi'' seçilen THY, seyahat endüstrisinden 400’ün üstünde şirketin yeni hizmet ve teknolojilerini sergilediği GBTA fuarına bu sene ''gold sponsor'' olarak katıldı.

Yıllık 340 milyar doların üstünde hacmiyle dünyanın önde gelen iş, seyahat ve organizasyon kuruluşu şekilde adlandırılan GBTA’nın bu yılki kongresinde verilen 80 değişik seminerde Google Seyahat Direktörü David Pavelko, sosyal medya ağı Twitter’ın kurucularından Biz Stone ve American Airlines Üst Yöneticisi (CEO) Doug Parker bunun gibi isimleri ağırlarken, kongrenin sürprizleri içinde meşhur aktör Kevin Spacey de yer alıyor.

 

Muhabir: Mintaha Neslihan Eroğlu

ETİKETLER: THY , Bryant’ı , hayranyla , buluşturdu
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber