Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Eylül 2014 - 18:33 Yorum: 0

Tokat'ta 52 öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtıldı

TOKAT (AA) - Tokat'ta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) işbirliğiyle ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.Keşlik...

Tokat'ta 52 öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtıldı

TOKAT (AA) - Tokat'ta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) işbirliğiyle ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıttı.

Keşlik köyü ilk /ortaokulunda  düzenlenen törende konuşan Okul Müdürü Halis Ceylan, "Burası biraz yüksekte ve gelişmişlik düzeyi geri bir yer. Ailelerin çok fazla maddi imkanı yok. Bu yardımdan çok memnun olduk. Bu yardımların örnek teşkil etmesini diğer köylerde yapılmasını istiyoruz. Bu yardımları yapan herkese teşekkür ederim" diye konuştu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, AA muhabiriyle yaptığı açıklamada, " Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın gençlik merkezlerine yönelik 'İyilik Ağacı' projesi ve İHH'nın dezavantajlı ailelere yönelik yardım projesini birleştirdik ve bu yardımı yaptık. Devlet yoksul vatandaşını destekliyor onlara yardım eli uzatıyor. Sivil toplum kuruluşlarında devletin ulaşamadığı yerlere ulaşması gerekir" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından 52 öğrenciye kırtasiye malzemeleri dağıtıldı.

Törene İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı ve velilerde katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber