Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 10 Ekim 2016 - 16:28 Yorum: 0

Tokat’ta FETÖ operasyonu: 6 tutuklama

Tokat'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında adli makamlara sevk edilen 15 kişiden...

Tokat’ta FETÖ operasyonu: 6 tutuklama

Tokat'ta Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik yürütülen soruşturma kapsamında adli makamlara sevk edilen 15 kişiden 6'sı tutuklandı.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, geçen hafta aralarında polis, memur ve esnafın bulunduğu da 15 kişi gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden, eski Özel Harekat Şube Müdürü M. T ile 2 komiserin de bulunduğu 6 kişi tutuklandı. 9 şüpheli ise adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber