Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 19 Ağustos 2021 - 17:53 Yorum: 0

Tomarza’da ’15 Temmuz’ temalı yarışmasında ödüller verildi

Tomarza İlçesinde Yaz Kuran Kurslarına katılan öğrenciler arasında düzenlenen "15 Temmuz" Temalı yarışmada dereceye giren öğrencilere İlçe Müftülüğü...

Tomarza’da ’15 Temmuz’ temalı yarışmasında ödüller verildi

Tomarza İlçesinde Yaz Kuran Kurslarına katılan öğrenciler arasında düzenlenen "15 Temmuz" Temalı yarışmada dereceye giren öğrencilere İlçe Müftülüğü tarafından hediyeleri verildi.

2020-2021 Eğitim yılının tamamlanması ile birlikte ilçeye bağlı tüm camilerde başlayan Yaz Kuran Kurslarına katılan öğrenciler arasında 15 Temmuz temalı resim, kompozisyon ve şiir yarışması düzenlendi. Onlarca öğrencinin katıldığı yarışmada jüri dereceye giren öğrencileri tespit etmek adına zor anlar yaşadı. Uzun uğraşlar sonucu jüri, nihai kararını vererek ilk üçer giren öğrencileri açıkladı. Birinci Ela Yedikule, ikinci Sema Şimşek ve üçüncü olarak Muhammed Ümit Özcan olarak belirlendi. İlk üçe giren öğrencilerin hediyeleri ise Tomarza İlçe Müftüsü Mürsel Gökdere tarafından verildi.

Müftü Gökdere, yarışmaya katılan bütün öğrencilere teşekkür ederek ilk üçe giren öğrencileri ise tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber