Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Ağustos 2016 - 14:08 Yorum: 0

Toroslar’da çok yönlü temizlik ve bakım çalışmaları sürüyor

Toroslar Belediyesi'nin, daha modern ve temiz bir kent oluşturmak amacıyla ilçe genelinde sürdürdüğü çok yönlü temizlik ve bakım çalışmaları devam...

Toroslar’da çok yönlü temizlik ve bakım çalışmaları sürüyor

Toroslar Belediyesi'nin, daha modern ve temiz bir kent oluşturmak amacıyla ilçe genelinde sürdürdüğü çok yönlü temizlik ve bakım çalışmaları devam ediyor.

Halkın sağlığı açısından tehlike ve çevre kirliliği arz eden boş arsa ve arazilerde temizlik çalışması yapan belediye ekipleri, boş arsaların yanı sıra yol kenarlarında biriken yabani ot, moloz ve çöpleri de temizliyor. Havaların ısınmasıyla birlikte haşerelerin ve görüntü kirliliğinin önüne geçebilmek amacıyla yürütülen çalışmalar ilgili bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, temiz çevrede yaşamının herkesin hakkı olduğunu söyledi.

Toroslar halkının huzur ve mutluluğu için çalıştıklarını belirten Tuna, "Boş arsalarda yetişen otlar, vatandaşlar açısından yangına sebep olarak tehlikeli durumlar arz edebileceği gibi, haşere, kemirgen ve sürüngen hayvanların da bu alanlara yuva yapması insan sağlığını olumsuz etkilemektedir. Bu yüzden ilçemiz genelinde kötü görüntü ve çevre kirliliği oluşturan moloz ve çöplerin temizlenmesine önem veriyoruz" dedi.

Yol kenarlarına ve boş arsalara dökülen çöp ve molozların şehri kirlettiği gibi, estetik açıdan da çirkin görünüme neden olduğuna dikkat çeken Tuna, belediyenin uygun gördüğü yerler dışında hafriyat dökülmemesini isteyerek, bu konuda zabıta müdürlüğü ekiplerinin sıkı bir şekilde gerekli kontrol ve denetimlerini yaptıklarını da belirtti.

Toroslar’da çok yönlü temizlik ve bakım çalışmaları sürüyor

Toroslar’da çok yönlü temizlik ve bakım çalışmaları sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber