Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 15:53 Yorum: 0

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nun ziyaretleri

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Bener Cordan Ortaokulunu ziyaret etti.Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'nın da eşlik ettiği...

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'nun ziyaretleri

TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Bener Cordan Ortaokulunu ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'nın da eşlik ettiği ziyarette konuşan Gümrükçüoğlu, okul ve çevresinde yapılabilecek düzenlemeler için destek sözü verdi.

En iyi yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, "Elimizdeki imkanlar ölçüsünde eğitim kurumlarına destek vermenin gayreti içerisinde olacağız. Geleceğimiz teminatı çocuklarımızın en iyi ortamlarda yetişmesi için herkesin ve her kurumun eğitim kurumlarına katkı sunması gerekir. Birlik ve beraberlik içerisinde öğrencilerin yanında olmayı sürdüreceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber