Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Nisan 2022 - 11:18 Yorum: 0

TSYD ile MBA Okulları arasında indirim protokolü

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas Şubesi ile Medicana Eğitim Grubu bünyesinde eğitime başlayacak olan MBA okulları Sivas Kampüsü arasında,...

TSYD ile MBA Okulları arasında indirim protokolü

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Sivas Şubesi ile Medicana Eğitim Grubu bünyesinde eğitime başlayacak olan MBA okulları Sivas Kampüsü arasında, TSYD üyelerinin yararlanabileceği indirim protokolü imzalandı.

Protokol imza törenine TSYD Genel Merkez Şubeler Sorumlusu Kemal Çağlayan, Medicana Eğitim Grubu MBA Okulları Sivas Kampüsü Kurumsal İletişim Müdürü Dr. Özlem Güneş Erdoğu ,TSYD Sivas Şube Başkanı Ali Yavuz ve yöneticiler katıldı

Türkiye genelinde eğitime başlayan okullar arasında Sivas'ın 9. Sırada yer aldıklarını belirten Erdoğu, Eylül ayında eğitim öğretime başlayacaklarını ifade edip, TSYD mensupları ve çalışanlarına yüzde 20'lik indirim sağlayacaklarını, erken kayıt olması halinde ise yüzde 30 civarında indirim yapılacağını söyledi.

TSYD Genel Merkez Şubeler Sorumlusu Kemal Çağlayan ise, Türkiye genelinde hizmet veren Medicana Eğitim kurumları olan MBA okulları ile protokol imzaladıklarını dile getirerek, bir yıl sürecek olan anlaşma çerçevesinde Türkiye'nin dört bir yanında bulunan TSYD üyelerinin ve TSYD hizmet alanında görev yapanların çocuklarının MBA okullarından yüzde 20 indirimli faydalanacağını ifade etti.

Çağlayan, MBA okullarının hayırlı olmasını dileyerek, sözleşmenin 30 Kasım 2022 tarihine kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber