Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 30 Temmuz 2015 - 23:10 Yorum: 0

Tüfenkci’den Şehit Ailesine Taziye Ziyareti

AK Parti Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci, Şırnak’ta yapılan terör saldırısı sonrası şehit düşen Malatyalı Piyade Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Tüfenkci’den  Şehit  Ailesine Taziye Ziyareti

MALATYA - AK Parti Malatya Milletvekili Av. Bülent Tüfenkci, Şırnak’ta yapılan terör saldırısı sonrası şehit düşen Malatyalı Piyade Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Tüfenkci, beraberinde parti yöneticileri ile Şehit Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin babası ve kardeşi ile bir araya gelerek aileye bu zor gününde yanlarında oldukları mesajını verdi.

Yapılan saldırını kalleşce ve kabul edilemez olduğunu ifade eden Tüfenkci, terörün nerden gelirse gelsin dini, dili ırkı olmadığını ve herkes tarafından lanetlenmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Tüfenkci, özellikle Doğu ve Güneydoğu’da yaşayan vatandaşlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızın teröre ve terör eylemlerine karşı tavır alması gerektiğini ifade ederek, ‘’Bugün Türkiye’nin nasıl bir çatışma ortamına çekilmek istendiğini herkesin görmesi lazım. Son 3 yıldır silahların susması ile rahat bir nefes olan ülkemiz, yaklaşık on gündür  özellikle Doğu ve Güneydoğu Bölgemizden gelen acı haberler ile sarsılmakta. Aklı başında, sağduyulu her ferdimiz durup düşündüğünde yapılan terör eylemlerinin ve şiddetin neyi amaçladığını, kime ne kazandırdığını idrak etmekte güçlük çektiğini görüyoruz. Türkiye’nin bir Suriye, Irak veya Mısır gibi olmadığından mı rahatsızlar? diye sormak gerekir. Neyi elde etmek istediklerini anlamak mümkün değil.

Bizler güçlü duracağız, başı dik duracağız ve ne olduğu belirsiz, kime hzmet ettikleri belirsiz ülke ve millet düşmanı hainlere karşı silahlı kuvvetlermizle ve toplum vicdanında  mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye güçlü bir devlettir. Bu tür hainliklere karşı gerekli cevabı vererek bertaraf edeceğinden kimsenin şüphesi olmasın.

Ben bir kez daha şehit kardeşimiz, evladımız İbrahim Tanrıverdi’ye ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum’’ dedi. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Polat, “Şehitlerimize Allah’tan Rahmet Diliyorum”

Şırnak'ta PKK’lılar tarafından Gabar Dağı eteklerinde bulunan Görmeç Jandarma Taburu bölgesinde yol emniyetini sağlayan askerlere yönelik düzenlenen saldırıda Biri subay olmak üzere üç askerimiz şehit oldu. Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Malatya Yeşilyurt Nüfusuna kayıtlı şehit Piyade Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi’nin evinde taziye dileklerini iletti.

Başkan Polat, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatlarını kaybeden başta Hemşerimiz Piyade Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi ve şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve Yüce Milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum. Devletimiz tüm imkânlarını seferber ederek, Türkiye'nin huzur ve istikrarına, milletin birlik ve beraberliğine kastedenlere asla izin vermeyecektir” dedi.

Şırnak’tan gelen acı haber sonrasında Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle birlikte Yeşiltepe Mahallesi Ağkaya sokaktaki Şehidin evine giden Başkan Polat, Şehidin babası Hasan Tanrıverdi ve ailesini yalnız bırakmadı. Başkan Polat, Kuran-ı Kerim okuyarak dua etti

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber