Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 20 Aralık 2015 - 22:17 Yorum: 0

Tüm Zamanların En Hızlı 10 Mercedes’i

Bugün yeryüzünde en iyi otomobil markaları denildiğinde ilk akla gelenlerden biri Mercedes-Benz’dir

Tüm Zamanların En Hızlı 10 Mercedes’i

Her şey, şirketin kurucu ismi Karl Benz’in lüks evinin üzerine bir yıldız amblemi koymasıyla başlar. Karl kararlıdır, eşine yazdığı bir mektupta bir gün bu yıldızın dünyayı kasıp kavuran bir gücün sembolü olacağını söyler. 1926’da da Mercedes’in başarılarla dolu serüveni başlar. Bugün yeryüzünde en iyi otomobil markaları denildiğinde ilk akla gelenlerden biri Mercedes-Benz’dir. Sahi, iyi otomobil sizin için neyi ifade eder? Hız, dayanıklılık, dizayn… Haklısınız cevap hepsi!

Cevap her ne kadar hepsi olsa da dayanıklılığı test edebilmeniz biraz zaman alabilir. Dizayn ya da tasarım ise göreceli bir kavram. Sonuçta sizin hayran olduğunuz bir makineye başkaları burun kıvırabilir. Ama hız görecesizdir, zaman konusunda ayıracağınız 5 saniyeyse yeterli. Dünyada Mercedes’in bu kadar sevilmesinin nedenlerinden biri de hiç şüphesiz yüksek hızı. Peki, markanın gelmiş geçmiş en hızlı otomobilleri hakkında bir tahmininiz var mı? İsterseniz arkanıza sıkıca yaslanın ve Mercedes’in 10 canavarıyla çıkacağımız etkileyici yolculuğa hazırlanın.

Dikkat bu yazı yüksek miktarda hız tutkusu içerir. Yolculuğun sonunda sahip olduğunuz otomobilden soğumanız, genellikle gözlenen bir durumdur. İyi yolculuklar dileriz…

Tüm zamanların en hızlı Mercedes’leri için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber