Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 23 Ağustos 2016 - 08:43 Yorum: 0

Tunceli Valiliğinden çatışma açıklaması

Tunceli Valiliği, Ovacık ilçesine sızmaya çalışan kalabalık PKK'lı grup ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada 2 PKK'lının öldürüldüğünü...

Tunceli Valiliğinden çatışma açıklaması

Tunceli Valiliği, Ovacık ilçesine sızmaya çalışan kalabalık PKK'lı grup ile güvenlik güçleri arasında yaşanan çatışmada 2 PKK'lının öldürüldüğünü bildirdi.

Tunceli Valiliği tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"22 Ağustos 2016 günü saat 21.45 sıralarında; İlimiz Ovacık ilçesine sızmaya çalışan kalabalık terörist grubun güvenlik güçlerimizce fark edilmesi ile birlikte bölge anında yoğun ateş altına alınmış, 2 terörist vurularak ölü ele geçirilmiş ve diğer teröristler bölgeden kaçarak uzaklaşmışlardır. Güvenlik güçlerimizde herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır.

Ölü olarak ele geçen teröristlerin üzerinden; 2 adet Kaleşnikof marka uzun namlulu silah, 2 adet şarjör, 4 adet el bombası ve örgütsel doküman çıkmıştır.

Bölgede teröristlerin yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi maksadıyla operasyonlara devam edilmektedir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber