Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

Tunceli'den kısa kısa

TUNCELİ (AA) - Tunceli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yunus Emre Gençlik Merkezi çalışanları ile gönüllü gençler tarafından Tunceli Üniversitesi Aktuluk kampüsünde sokak...

Tunceli'den kısa kısa

TUNCELİ (AA) - Tunceli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yunus Emre Gençlik Merkezi çalışanları ile gönüllü gençler tarafından Tunceli Üniversitesi Aktuluk kampüsünde sokak hayvanlarının beslenebilmesi için belirlenen yerlere mama kaplarıyla yiyecek bırakıldığı bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, etkinliğin "Onlar İçin Bir Kap Yemek Bir Kap Su" projesi kapsamında gerçekleştirildiği belirtildi.

Projenin amacının, yiyecek bulmanın zorlaştığı aylarda sokak hayvanlarının beslenmesini kolaylaştırmak olduğu ifade edilen açıklamada, "İlk etapta Tunceli Üniversitesi kampüsünde belirlenen 4 noktaya mama kabı bırakıldı, zamanla kentte belirlenen yerlere mama kabı bırakılması planlanıyor. Bu konuda vatandaşları, gençleri ve Tunceli Üniversitesi yemekhane görevlilerini duyarlı olmaya davet ediyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" denildi.

- Ahşap süsleme kursu

Tunceli Mesleki Eğitim Merkezi bünyesinde açılan Dekoratif Ahşap Süsleme Kursunda üretilen ürünlerden sergi açıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Şehit Ali Gaffar Okkan polis lojmanları lokalinde düzenlenen sergiye Vali Osman Kaymak’ın eşi Emine Kaymak, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Eyyüpkoca, kurum amirleri, kursiyerler ve vatandaşların katıldığı belirtildi.

Emine Kaymak'ın sergiyi gezerek ürünler hakkında bilgiler aldığı aktarılan açıklamada, sergi sonrasında kursu başarıyla tamamlayan 16 kursiyere belgeleri verildiği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber