Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 00:18 Yorum: 0

Turgutlu'da "zehirli atık" iddiası

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde "zehirli atık" taşıdığı ve bu atıkları mevzuata aykırı şekilde boş araziye boşalttığı iddia edilen bir tıra yönelik belediye zabıta ekiplerince operasyon yapıldı

Turgutlu'da 'zehirli atık' iddiası

MANİSA (AA) - Turgutlu ilçesinde "zehirli atık" taşıdığı ve bu atıkları mevzuata aykırı şekilde boş araziye boşalttığı iddia edilen tıra yönelik belediye zabıta ekiplerince operasyon yapıldı. 

Turgutlu ilçesinde bir süredir çeşitli bölgelerdeki boş arazilere içeriği tam olarak bilinmeyen atık maddelerin boşaltıldığını tespit eden belediye zabıta ekipleri, atık dökümü yapılan bölgelerden Selvilitepe Mahallesi eski cephanelik mevkisinde yaptığı denetimde, 20 EV 034 plakalı tır tarafından atık boşaltıldığını belirledi. 

Bunun üzerine polis ve Manisa Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerinin de desteğiyle düzenlenen operasyonda, tırdan boş araziye dökülen atık maddelerin içeriğinin belirlenmesi amacıyla numune alındı. 

Tır şoförü M.D. hakkında, tutanak düzenlenerek işlem yapıldı. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber