Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 11 Aralık 2017 - 16:28 Yorum: 0

Turgutlu’daki kaldırım işgallerine denetim

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Turgutlu ilçesini ziyaret ederek, ilçede Manisa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda...

Turgutlu’daki kaldırım işgallerine denetim

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Turgutlu ilçesini ziyaret ederek, ilçede Manisa Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan caddelerde kaldırım işgalleri konusunda denetimlerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Turgutlu ilçesinde Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü Kemal İskifoğlu ve Turgutlu Belediyesi Zabıta Müdürü Bülent Gökmen'i ziyaret etti. İskifoğlu ve Gökmen ile birlikte ilçe merkezinde incelemeler yapan ve kaldırım işgalleri konusunda görüş alışverişinde bulunan Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, esnaf ve vatandaşların da taleplerini dinledi. Turgutlu ziyaretine ilişkin bilgi veren İra, "Zaman zaman koordinatörlerimiz ve bizzat ilçelere giderek, özellikle büyükşehire ait caddelerde yerinde bu tür incelemeleri yapmaktayız. Bu esnada gerek vatandaşlarımızla gerekse muhtarlarımızla sıkıntılar konusunda görüşmeler yapıyoruz. Amacımız, büyükşehirin merkez veya ilçe ayrımı gözetmeksizin hizmetlerin yerinde ve olumlu gitmesini sağlamaktır" dedi.

Turgutlu’daki kaldırım işgallerine denetim

Turgutlu’daki kaldırım işgallerine denetim

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber