Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 17:18 Yorum: 0

Turhal'da 2 bin 500 fidan dikildi

TOKAT (AA) - Tokat'ın Turhal ilçesinde 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla 2 bin 500 fidan dikildi.Turhal Devlet Hastanesi arkasındaki piknik alanında düzenlenen...

Turhal'da 2 bin 500 fidan dikildi

TOKAT (AA) - Tokat'ın Turhal ilçesinde 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla 2 bin 500 fidan dikildi.

Turhal Devlet Hastanesi arkasındaki piknik alanında düzenlenen fidan dikim töreninde konuşan Turhal Belediye Başkan Vekili Yusuf Geniş, betonlaşma ve sanayileşme dolayısıyla ormanların yok olduğunu belirterek, "Ormanlar ülkemizin akciğeri, en büyük zenginlik kaynağımızdır. Ormanlara en büyük zararı yine biz insanlar vermekteyiz. Ne acıdır ki yok olan bir orman bir insan ömründen daha uzun bir sürede yeniden oluşmaktadır" dedi.

Törende, öğrenciler tarafından ormanın ve ağaçların önemini anlatan çeşitli şiirler okudu.

Halk oyunu gösterisinin ardından dağıtılan çam fidanları toprak buluşturuldu. 

Törene, AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Ay, il genel meclis üyeleri, daire müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber