Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 10:03 Yorum: 0

Türk Büyükelçileri için resepsiyon düzenlenecek

Türkiye Gaziantep İl ve İlçeleri Dernekleri Federasyonu'na bağlı bulunan Gaziantep Türki Cumhuriyetleri İş Geliştirme Platformu tarafından Türk devletlerinin...

Türk Büyükelçileri için resepsiyon düzenlenecek

Türkiye Gaziantep İl ve İlçeleri Dernekleri Federasyonu'na bağlı bulunan Gaziantep Türki Cumhuriyetleri İş Geliştirme Platformu tarafından Türk devletlerinin büyükelçileri için resepsiyon düzenleceyecek.

Türkiye Gaziantep İl ve İlçe Dernekleri Federasyon Başkanı Hasan Özaygut, federasyona bağlı olarak kurulan Gaziantep Türki Cumhuriyetler İs Geliştirme Platformu tarafından İş Geliştirme Çalıştayı'na katılacak olan büyükelçilere resepsiyon verileceğini söyledi. Özaygut açıklamasında, "Eylül ayında Türki Cumhuriyetlerimizin Büyükelçilerine 1 gün sürecek olan iş geliştirme Çalıştayı sonrası resepsiyon verilecektir. Amacımız Federasyonumuzu bu bölgelerde bulunan hemşehrilerimizi bir araya getirerek, bu bölgelerdeki is imkanlarını Türkiye genelindeki Gaziantepli is adamlarımız ile koordinasyon sağlanmasına yardımcı olmak ve bu ülkedeki yatırımcıları ilgisi arttıracak etkinlikler düzenlemektir" dedi

Özaygut, hedefin Gaziantep İs Adamları Federasyonu'nun daha etkin bir şekilde hizmet etmesi olduğunu vurgulayarak, yeni pazarlar oluşturmak amacıyla yürütülen projelerin de hayırlı olmasını diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber