Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Ekonomi 12 Aralık 2017 - 12:13 Yorum: 0

Türk iş dünyasından ‘İbrahim Çağlar’ mesajları

İTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar'ın hayatını kaybetmesi üzerine iş dünyasından...

Türk iş dünyasından ‘İbrahim Çağlar’ mesajları

İTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar'ın hayatını kaybetmesi üzerine iş dünyasından arka arkaya taziye mesajları yayımlanmaya devam ediyor.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar'ın geçirdiği kalp krizi sonrası ani vefatı İTO camiası başta olmak üzere tüm iş dünyasını yasa boğdu. İş dünyası temsilcileri gönderdikleri taziye mesajlarıyla üzüntülerini dile getirdi.

"Türk iş dünyasına başsağlığı diliyoruz"

OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, "İstanbul Ticaret Odası'nın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Çağlar'ın ani vefatından dolayı derin üzüntü içindeyiz. Genç yaşta başladığı ticaret hayatını ve sonrasında İstanbul Ticaret Odası Başkanlığı görevini layıkıyla sürdüren Sayın İbrahim Çağlar'a Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve Türk iş dünyasına başsağlığı diliyoruz."

"Hayırsever kişiliği ile de hepimize örnekti"

Defacto CEO'su İhsan Ateş, "Vizyonu ve çalışkanlığı ile Türk iş dünyasına örnek olan İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Sadece iş hayatındaki başarıları ile değil hayırsever kişiliği ile de hepimize örnek olan Sayın Çağlar'ın vefatının ülkemiz için büyük bir kayıp olduğuna inanıyorum. Kendisini, gerek İTO Başkanlığı gerekse diğer sivil toplum kuruluşlarında üstlendiği görevlerle ülkemizin beşeri ve iktisadi olarak daha ileri gitmesi için emek harcayan gerçek bir ülke sevdalısı olarak hatırlayacağız."

"Tüm yakınlarının acılarını paylaşıyoruz"

Vestel Genel Müdürü Ergün Güler, "İstanbul Ticaret Odası'nın çok değerli lideri, Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Merhumun tüm yakınlarının acılarını paylaşıyor, kendilerine Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz. Makamı âli, mekanı Cennet olsun."

"İş dünyasının unutulmaz liderleri arasındaki yerini alacak"

Vestel İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, " İş dünyasına yaptığı çok değerli katkılarıyla yakından tanıdığımız İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Çağlar'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmaya büyük önem veren saygıdeğer İbrahim Çağlar, yaşamı boyunca yaptıklarıyla hatırlanacak ve iş dünyasının unutulmaz liderleri arasındaki yerini alacak. Çağlar ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Mekânı cennet olsun."

"Ülkemize yaptığı değerli katkılarla hatırlayacağız"

Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz, "Türk iş dünyasının değerli ismi, İstanbul Ticaret Odası'nın Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. İş dünyasının unutulmaz liderleri arasındaki yerini alan Sayın Çağlar'ı, ülkemize yaptığı değerli katkılarla hatırlayacağız. Cengiz Holding adına, başta ailesi olmak üzere, tüm iş dünyasına başsağlığı ve sabır diliyorum."

"Derin bir saygıyla anacağız"

DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Ülkemizin ve iş dünyasının önde gelen ismi, kıymetli insan İbrahim Çağlar'ın ani vefatı nedeniyle derin bir üzüntü içindeyiz. Merhuma Allah'tan rahmet; başta değerli ailesine, tüm sevenlerine ve İstanbul Ticaret Odası camiasına baş sağlığı dileriz. İş dünyamız için sonsuz bir değer taşıyan İbrahim Çağlar'ı her zaman minnet ve derin bir saygıyla anacağız."

"Ülkemiz için büyük bir kayıp"

Aras Kargo Genel Müdürü Hikmet Nuri Bulduk, "İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Sayın İbrahim Çağlar'ın vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrendim. Türk iş dünyasının en saygıdeğer isimlerinden biri olan, özel sektör aracılığıyla ülkemiz ekonomisi ve toplumunun gelişimine her zaman öncülük eden Sayın İbrahim Çağlar'ın ani vefatının ülkemiz için büyük bir kayıp olduğuna inanıyorum. Yaptığı başarılı işler ve bu ülkeye kazandırdıklarıyla ismi sonsuza kadar yaşayacaktır. Bu vesileyle merhuma yüce Allah'tan rahmet; başta ailesi ve İTO camiası olmak üzere tüm yakınları ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum."

"Tüm sevenlerinin acısını yürekten paylaşıyorum"

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur, "Değerli iş adamı, İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Başta kederli ailesi ve İstanbul Ticaret Odası camiası olmak üzere, tüm sevenlerinin acısını yürekten paylaşıyor, merhuma Nef ailesi olarak Allah'tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber