Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:43 Yasa dışı bahis operasyonda 450 milyon TL para trafiği tespit edildi: 35 gö...06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...
Ekonomi 29 Haziran 2021 - 10:48 Yorum: 0

Türk Standardları Enstitüsü, standardizasyon için farkındalık seminerleri gerçekleştirecek

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından, standardizasyon konusunun önemine dikkat çekmek ve katılımcıları konu hakkında bilgilendirmek hedefiyle...

Türk Standardları Enstitüsü, standardizasyon için farkındalık seminerleri gerçekleştirecek

Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından, standardizasyon konusunun önemine dikkat çekmek ve katılımcıları konu hakkında bilgilendirmek hedefiyle başlatılan farkındalık seminerleri dizisinin ilki, 30 Haziran'da gerçekleştirilecek.

TSE tarafından gerçekleştirilecek "Kaliteli Ürün, Kaliteli Tüketim için Standardizasyon Semineri" ile standardizasyon konusunda kamuoyu bilincinin oluşturulması, standartların belirlenmesi sürecinde tüketicilerin katkısının öneminin vurgulanması, proje kapsamında hazırlanan Standardizasyon Platformunun tanıtımının yapılması, çevrimiçi Standardizasyon Platformu aracılığıyla, standardizasyon süreçlerine ilgili tarafların katılımının sağlanması, standardizasyonda TSE ve hedef grupların rolleri ve sorumlulukları hakkında bilgi verilmesi hedefleniyor.

Türkiye genelinden ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri ve tüketici örgütlerinin temsilcilerinin davetli olduğu seminer Türk Standardları Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Adem Şahin ve Ticaret Bakanlığı, Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Avni Dilber'in açılış konuşmalarıyla başlanması planlanıyor.

Proje hakkında bilgilendirme sunumlarının ardından moderatörlüğünü Prof. Dr. Mahmut Hamil Nazik yaptığı ve Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF) Başkanı Aziz Koçal, Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Başkanı Mehmet Bülent Deniz, Türkiye Bilişim Derneği (TBD) Akademi Üyesi ve Bilişim Standartları Platformu Başkanı Ziya Karakaya'nın panelist olarak yer alacağı Standardizasyonun Tüketicinin Korunmasındaki Önemi paneli ile devam edecek.

Bilgilendirme ve farkındalık seminerleri, ürün ve hizmetlerin kalite gereklerini oluşturmak için standartların belirlenmesi sürecinde tüketicilerin, üreticilerin ve üniversitelerin katkısının önemini vurgulamak ve katılımcı yöntemlerle yeni stratejiler oluşturmak amacıyla düzenleniyor. Türkiye'nin çeşitli illerinde yapılması planlanan seminerler ile toplamda bin 700 kişiye ulaşılması hedefleniyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber