Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 01 Mayıs 2022 - 09:38 Yorum: 0

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi’nden 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi’nden 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türk Veteriner Hekimleri Birliği Merkez Konseyi'nin mesajı şöyle:

"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü; emeği ile hayatını kazanan, alın teriyle geçimini temin eden tüm çalışanların birlik, emek ve dayanışma günüdür. 1 Mayıs, demokrasi ve güvenli bir geleceği simgeleyen yönü ile hem ülkemizde, hem de tüm dünyada ayrıca önem taşımaktadır. Unutulmaması gereken, huzur ve mutluluk için ve insanca bir yaşam için emek merkezli sosyal adaletin tesisidir. Bu olmadan güçlü olmayı başarmak, saygın olmak, söz sahibi olmak mümkün değildir. Bütün zamanlarda olduğu gibi, Covid-19 ile mücadele edilen bu sıkıntılı günlerde de emeğin, dayanışmanın ve alın terinin ne kadar değerli olduğu bir kez daha yaşanarak görülmüştür. Bu vesile ile tüm meslektaşlarımızın ve emek sahibi herkesin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyoruz."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber