Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Temmuz 2022 - 10:48 Yorum: 0

Türk Veteriner Hekimleri Birliği’nden petshoplarla ilgili açıklama

Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB), petshopların Türkiye Kasaplar, Besiciler, Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu'na bağlandığı bilgisinin...

Türk Veteriner Hekimleri Birliği’nden petshoplarla ilgili açıklama

Türk Veteriner Hekimleri Birliği (TVHB), petshopların Türkiye Kasaplar, Besiciler, Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu'na bağlandığı bilgisinin gerçek olmadığını, bir yanlış anlamadan kaynaklandığını açıkladı.

TVHB tarafından konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, "Ev hayvanlarının kasaplık bir hayvan gibi değerlendirildiği algısı oluşturacak olan bu uygulamanın kamuoyunda yeni tartışmalara ve yeni karşıtlıklara yol açabilecek olmasının yanı sıra; bakım, beslenmeden hayvan sağlığına, hayvan refahına, halk sağlığına kadar birçok özellikli konuyu kapsayan petshop uygulamasının ilgili odaya bağlanması temsil anlamında da sıkıntı oluşturacağından bu uygulamanın doğru olmadığı tarafımızca ifade edilmiş ve konu ile ilgili gerekli girişimlerde bulunulmuştur. Tarafımıza intikal eden son bilgilere göre bu bilginin gerçek olmadığı, bir yanlış anlamadan kaynaklandığı bilgisine ulaşılmıştır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber