Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 29 Mart 2017 - 11:43 Yorum: 0

Turkcell’den Adil Kullanım Kotası’nı aşan müşterilerine çözüm

Turkcell'in Adil Kullanım Kotası (AKK) aşımı sebebiyle hız düşüşünden etkilenmemeleri için fiber müşterilerine sunduğu Joker AKK ürününü artık...

Turkcell’den Adil Kullanım Kotası’nı aşan müşterilerine çözüm

Turkcell'in Adil Kullanım Kotası (AKK) aşımı sebebiyle hız düşüşünden etkilenmemeleri için fiber müşterilerine sunduğu Joker AKK ürününü artık ADSL ve VDSL müşterilerine de sunduğunu açıkladı

Turkcell, Adil Kullanım Kotası aşımı sebebiyle hız düşüşünden etkilenmemeleri için fiber müşterilerine sunduğu Joker AKK ürününü artık ADSL ve VDSL müşterilerine de sunduğunu açıkladı. Şirket, Joker AKK çözümü, sabit internet kullanan müşterilerin AKK aşımı sebebiyle hızının düşmesini engellediği belirtilirken, çözümün bir avantajı da taahhüde gerek olmadan tek seferlik kullanımlar için satın alınabildiği bildirildi. Ayrıca, Turkcell sabit internet müşterileri satın aldıktan 5 dakika sonra aktif hale gelen ürünü bir ay içinde dilediği kadar satın alabiliyorldiğini de kaydetti.

AKK aşımı sonrası hız düşüşünden etkilenmek istemeyen kullanıcılar, Paket Çağrı Merkezi üzerinden, SMS ile veya Hesabım üzerinden Joker AKK çözümünü alabileceği de belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber