Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Ekim 2016 - 17:38 Yorum: 0

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan Osmaniyespor FK, evinde konuk ettiği Belen Belediyespor'u 1-0 yenerek liderliğini...

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup

Türkiye Bölgesel Amatör Lig 5. Grup'ta sezona şampiyonluk hedefi ile başlayan Osmaniyespor FK, evinde konuk ettiği Belen Belediyespor'u 1-0 yenerek liderliğini korudu.

7 Ocak Stadyumu'nda oynanan ve Mikail Meşe, Volkan Mete ve Mehmet Kirişçioğlu hakem üçlüsünün yönettiği maça Osmaniyespor başladı. Başlama vuruşu ile birlikte rakip kaleye atak yapan Osmaniyespor FK, Hakan Doğan ile birinci dakikada skoru 1-0 yaptı. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarıda başka gol olmayınca Osmaniyespor FK, soyunma odasına 1-0'lık skorla gitti.

İkinci yarıda gol arayan takım yine Osmaniyespor FK oldu. Ancak yakaladığı birçok net gollük pozisyonu değerlendiremeyen Osmaniyespor FK, maçı 1-0 kazanarak, 3 puanı hanesine yazdırdı ve 9 puanla liderliğini sürdürdü. Osmaniyespor FK, 16 Ekim'de deplasmanda Ceyhan Doğanspor'a konuk olacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber