Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Eylül 2018 - 18:33 Yorum: 0

Türkiye Güney ve Kuzey Kore liderleri arasında gerçekleşen zirveyi memnuniyetle karşıladı

Dışişleri Bakanlığı, Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-in ile Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un arasında gerçekleştirilen üçüncü zirveyi ve Pyongyang...

Türkiye Güney ve Kuzey Kore liderleri arasında gerçekleşen zirveyi memnuniyetle karşıladı

Dışişleri Bakanlığı, Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-in ile Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un arasında gerçekleştirilen üçüncü zirveyi ve Pyongyang Ortak Bildirisi'ni memnuniyetle karşıladıklarını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon Jae-in ile Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un arasında 18-20 Eylül 2018 tarihleri arasında Pyongyang'da gerçekleştirilen üçüncü zirveyi ve Pyongyang Ortak Bildirisi'ni memnuniyetle karşılıyoruz. Türkiye, sürecin Kore Yarımadası'nda kalıcı barışı sağlayacak şekilde sonuçlanmasını samimiyetle arzu etmektedir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber