Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Eylül 2016 - 19:23 Yorum: 0

Türkiye Şampiyonu kızlardan Başkan Gürlesin’e ziyaret

Pamukkale Belediyesi'nin destekleriyle Yıldız Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonasına katılan Horozkentspor Bayan Futbol Takımı, Belediye Başkanı Hüseyin...

Türkiye Şampiyonu kızlardan Başkan Gürlesin’e ziyaret

Pamukkale Belediyesi'nin destekleriyle Yıldız Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonasına katılan Horozkentspor Bayan Futbol Takımı, Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'i ziyaret etti.

Pamukkale Belediyesi'nin destekleriyle Yıldız Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonasına katılan Bayan Futbol Takımı Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'i ziyaret ederek destekleri için teşekkürlerini iletti, kupa sevincini paylaştı.

Pamukkale Belediyesi, 28 Ağustos ve 2 Eylül tarihleri arasında İzmir'de gerçekleşen Yıldız Kızlar Futbol Türkiye Şampiyonasına katılan Horozkentspor Bayan Futbol Takımı, 1'nciliğe ulaşarak kupayı Denizli'ye getirdi.

Başarıya ulaşmalarında kendilerine büyük destek sağlayan Başkan Gürlesin'e teşekkür eden Kulüp Başkanı Karabuğa, "Kızlarımız adeta sahada devleşti. Takım olarak ortaya koydukları oyunla şampiyonluğa ulaştık. Şampiyonaya ülke genelinde 98 takım katıldı. İlk iki kademede başarılı olarak Türkiye'de ilk 8 takım içinde yer alarak finale adımızı yazdırdık. İlk yılımız olmasına rağmen finalde de 1'ncilik kupasına ulaştık. Şampiyonada toplamda 10 maça çıktık. 9 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldığımız maçlarda 75 gol atıp 7 gol yedik" dedi.

Türkiye Şampiyonluğu Kupasını Denizli'ye getiren Horozkentspor Bayan Futbol Takımı'nın başarısının kendilerini de çok mutlu ettiğini belirten Başkan Gürlesin ise, "Türkiye Şampiyonunun Denizli'den çıkması bizler için bir gurur kaynağı. Oyuncularımızdan tüm yönetim kademesine hepinizi tebrik ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. Sporu yaygınlaştırmak ve herkesin spor yapmasını sağlamak, teşvik etmek amacıyla sporu desteklemek gerekiyor. Gençlerimizi sporla tanıştırmak ve en azından bir spor dalına yönlendirmek hem onların yaşam kalitelerini artırmak hem de sağlıklı gelecek nesiller açısından olmazsa olmaz. Bu anlamda Pamukkale Belediyesi olarak bizde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Pamukkale Belediyesi olarak her branşta spora destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber