Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 27 Ekim 2018 - 07:08 Yorum: 0

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası ertelendi

Tunceli'de 2 askerin olumsuz hava koşullarından etkilenerek şehit olması nedeniyle kentte bugün ve yarın yapılması planlanan Türkiye Su Jeti ve Flyboard...

Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası ertelendi

Tunceli'de 2 askerin olumsuz hava koşullarından etkilenerek şehit olması nedeniyle kentte bugün ve yarın yapılması planlanan Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası ertelendi.

Tunceli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada;"İl Jandarma Komutanlığımızca Nazımiye İlçesi Kırsalında terörist unsurlara yönelik gerçekleştirilen operasyonda; olumsuz hava koşullarından etkilenen 2 Kahraman Jandarma Personelimizin şehit olması nedeniyle 27 - 28 Ekim 2018 tarihlerinde yapılacak olan Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası final yarışları, ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileriz. Milletimizin başı sağolsun"denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber