Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 28 Eylül 2017 - 13:13 Yorum: 0

Türksat, IFTV’de yeni markalarını ve interaktif cihazını tanıtıyor

Türksat, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde başlayacak IFTV Uluslararası Film TV Forum ve Fuarı'nda kablo altyapısı üzerinden verdiği hizmetlere...

Türksat, IFTV’de yeni markalarını ve interaktif cihazını tanıtıyor

Türksat, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde başlayacak IFTV Uluslararası Film TV Forum ve Fuarı'nda kablo altyapısı üzerinden verdiği hizmetlere ait yeni markalarını ve "yeni nesil kablo TV alıcısını kamuoyunun beğenisine sunacak.

Konuyla ilgili Türksat'tan yapılan yazılı açıklamada, IFTV Fuarı kapsamında yarın Türksat Genel Müdürü Cenk Şen'in katılımı ile gerçekleşecek basın toplantısında Türksat AŞ ve ZTE işbirliğiyle geliştirilen "yeni nesil kablo TV alıcısı'nın basın mensuplarına tanıtılacağı belirtildi. OTT platformu (internet üzerinden akış teknolojisiyle gönderilen yayınlara verilen genel ad) ile entegre bir şekilde çalışacak olan yeni nesil cihazın getirdiği yeniliklerin de kullanıcılar ile paylaşılacağı kaydedildi. Açıklamada ayrıca kablo TV izleyicilerinin talepleri doğrultusunda 2016 yılında çalışmalarına başlanan "yeni nesil kablo TV alıcısı'nın bu yılın son çeyreğinde piyasaya sunulacağı bildirildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber