Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Güncel 30 Eylül 2014 - 15:06 Yorum: 0

Ücretsiz seyahat kartları ekim sonuna kadar dağıtılacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, ekim ayı sonuna kadar ücretsiz seyahat kartlarının hak sahiplerine dağıtılacağını bildirdi.

Ücretsiz seyahat kartları ekim sonuna kadar dağıtılacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, şehit yakını, gazi, gazi yakını, vazife ve harp malullerine verilecek ücretsiz seyahat kartlarının ekim ayı sonuna kadar dağıtılacağını bildirdi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığından alınan bilgiye göre, Bakan İslam, bazı şehit yakınları ve gazi derneklerinin yöneticileriyle makamında bir araya geldi.

Görüşmeye, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran,  Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Şükrü Tandoğan, Malul Sayılmayan Gaziler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Niyazi Özman, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gülsen Bal, Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyon Başkanı Ziya Sözen başkanlığındaki heyet katıldı.

Derneklerin talep ve önerilerini dinleyen İslam, konuları ilgili mercilere ileteceğini ifade etti.

Bakanlık olarak şehit yakınları ve gazilerin tarafı olarak hareket ettiklerini vurgulayan İslam, 'Sizin için ne yapsak az. İmkanlar ölçüsünde elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yaptıklarımız için bize teşekkür etmeyin çünkü bu bizim vazifemiz' değerlendirmesinde bulundu.

Üç dernek başkanı kartını aldı

 Bakan İslam, görüşmede, şehit yakını, gazi, gazi yakını, vazife ve harp malullerine verilecek ücretsiz seyahat kartlarının ekim ayı sonuna kadar dağıtılacağı müjdesini verdi.

Ücretsiz seyahat kartları ilk kez üç dernek başkanına verildi. Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Taner Uran, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Genel Başkanı Şükrü Tandoğan, Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gülsen Bal, ücretsiz seyahat kartlarını Bakan İslam'dan aldı. 

ETİKETLER: Aile , İslam , Seyahat , Hak Sahipleri
Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber