Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Güncel 17 Eylül 2014 - 22:38 Yorum: 0

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Kahramanmaraş'ta:

"Vesayet odaklarına karşı çok ciddi mücadeleler gerçekleştirdik ama hiçbir zaman eğilmedik, bükülmedik hele de sizin emanetinizi hiçbir zaman yere düşürmedik"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Elvan, Kahramanmaraş'ta:

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, vesayet odaklarına karşı çok ciddi mücadeleler gerçekleştirdiklerini belirterek "Ama hiçbir zaman eğilmedik, bükülmedik hele de sizin emanetinizi hiçbir zaman yere düşürmedik" dedi.

Bakan Elvan, partisince düzenlenen divan toplantısında yaptığı konuşmada, önemli bir süreçten geçtiklerini, dünyanın çok hızlı gelişim ve dönüşüm gösterdiğini, Türkiye'nin ise bu duruma son 12 yılda güçlü bir şekilde ayak uydurduğunu söyledi.

AK Parti hükumetinin, Cumuhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde Türkiye'yi güçlü ve gelişmiş bir ülke haline getirdiğini belirten Elvan, şöyle konuştu:

"Recep Tayyip Erdoğan sizlerin desteğiyle cumhurbaşkanlığı makamına oturdu. Hemen akabinde genel başkanlık seçimi yapıldı. AK Parti tüm kadrosuyla ne kadar sağlam bir mayaya sahip olduğunu gösterdi ve özellikle dış politikada Türkiye'nin vizyonunu değiştiren Sayın Ahmet Davutoğlu'nu genel başkan olarak seçtik. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu inşallah Türkiye'yi ikinci bir atılım dönemine sokacak."

Türkiye'yi 2023 vizyonuna taşımak için var güçleriyle çalıştıklarını anlatan Elvan, çok büyük zorluklarla karşılaştıklarını belirterek, "Vesayet odaklarına karşı çok ciddi mücadeleler gerçekleştirdik ama hiçbir zaman eğilmedik, bükülmedik, hele de sizin emanetinizi hiçbir zaman yere düşürmedik. Sizin emanetinize hep sahip olduk. Devletle milletin bütünleşmesini sağladık. Ülkenin kronikleşmiş ne kadar sorunu varsa korkmadan, üşenmeden, yılmadan üzerine gittik" diye konuştu.

Halkın desteği sürdüğü müddetçe Türkiye'nin büyümeye ve güçlenmeye devam edeceğini dile getiren Elvan, bugüne kadar vesayet odaklarına karşı verilen mücadelenin bundan sonra da devam edeceğini vurguladı.

Elvan, Kahramanmaraş-Kayseri karayolunun Göksun bölümüne kadar olan kısmının en kısa sürede bitirilerek vatandaşın rahatlatılacağını bildirerek kentte son zamanlarda dile getirilen hızlı tren sistemiyle ilgili "Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep ve Mardin'e ulaşan hattın bir kısmında çalışmalara başladık. Kahramanmaraş da bu hatta bağlanacak" dedi.

Programa, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş milletvekilleri Sıtkı Güvenç, Yıldırım Mehmet Ramazanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile çok sayıda partili katıldı.

Bu arada Elvan, toplantıya katılmadan önce Göksun-Kahramanmaraş karayolunda incelemelerde bulundu ve Tekir ile Göksun arasında bulunan bölümün gelecek mart ayına kadar hizmete açmayı planladıklarını bildirdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber