Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 24 Mart 2018 - 17:53 Yorum: 0

Uluslararası 2.2 Elit Erkekler Yol Bisikleti Yarışı devam ediyor

Uluslararası 2.2 Elit Erkekler Yol Bisikleti Yarışı'nın ikinci günü kıran kırana mücadelelerle tamamlandı.

Uluslararası 2.2 Elit Erkekler Yol Bisikleti Yarışı devam ediyor

Uluslararası 2.2 Elit Erkekler Yol Bisikleti Yarışı'nın ikinci günü kıran kırana mücadelelerle tamamlandı. İkinci günün birincisi Minksk Cycling Club takımından Nikolai Shumov oldu.

Alanya'nın ev sahipliği ile gerçekleştirilen bisiklet yarışının ikinci günü İskele Şelale önünde başladı. 175 kilometrelik yarış İskele Şelale önü-Atatürk Caddesi- Tosmur Kavşağı-Gazipaşa güzergâhında yapıldı. 4 saat 14 dakika 27 saniye ile Minksk Cycling Club takımından Nikolai Shumov birinci, 4 saat 14 dakika 27 saniye ile Torku Şeker Spor takımından Onur Balkan ikinci ve 4 saat 14 dakika 28 saniye ile Minksk Cycling Club takımından Eduard Vorganov üçüncü oldu. En iyi sprintte Torku Şeker Spor takımından Onur Balkan turuncu mayonun sahibi oldu. Genel klasmanda Torku Şeker Spor takımından Raıleanu Crıstıan oldu.

Dereceye giren sporculara madalyalarını Alanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erdal Tamrak ve Yarış Koordinatörü Kemal Canfedai verdi. Pazar günü saat 10.00'da başlayacak olan 153,45 kilometrelik yarış Okurcalar Justiniano Hotel önünde başlayacak ve Doğanay Hotel önünde sona erecek. Saat 12.30 da ödül töreni gerçekleştirilecek. Okurcalar- D400 Karayolu- Justinional Hotel-Doğanay Hotel arası kontrollü trafik akışı sağlanacak.

Uluslararası 2.2 Elit Erkekler Yol Bisikleti Yarışı devam ediyor

Uluslararası 2.2 Elit Erkekler Yol Bisikleti Yarışı devam ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber