Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Mart 2015 - 11:53 Yorum: 0

Üniversitelilere dağcılık sporu eğitimi

MERSİN (AA) - Mersin Dağcılık Kulübü (MERDAK) yönetimi, Mersin Üniversitesi Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu (UTİYO) Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu öğrencilerine...

Üniversitelilere dağcılık sporu eğitimi

MERSİN (AA) - Mersin Dağcılık Kulübü (MERDAK) yönetimi, Mersin Üniversitesi Erdemli Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu (UTİYO) Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Topluluğu öğrencilerine dağcılık sporu eğitimi verdi.

UTİYO Amfi'de gerçekleştirilen dağcılık sporu eğitimine, MEDAK Başkanı Hüseyin Tunç, Dağcılık Federasyonu Eğitmeni Kazım Cıncık, kulüp yönetim kurulu üyesi Hasan Karabulut katıldı. 

Dağların gizemini keşfetmenin insana sonsuz huzur ve mutluluk verdiğini belirten Tunç, son yıllarda doğada yaşama ve doğa sporlarına ilginin hızla artmaya başladığını söyledi.

Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği eğitimde, dağcılık sporuna gönül vermiş Türkiye’nin en yaşlı dağcılık sporu gönüllüsü Muzaffer Erol Gez de bu sporla ilgili bilgi vererek yaşadığı tecrübeleri anlattı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber