Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 21 Mayıs 2022 - 12:43 Yorum: 0

Uşak’ta gürültü sorun olmaktan çıkacak

Çevreye duyarlı çalışmaları ile dikkati çeken Uşak Belediyesi'nin gürültü kirliliğinin azaltılmasına yönelik olarak hayata geçirdiği "Uşak İli...

Uşak’ta gürültü sorun olmaktan çıkacak

Çevreye duyarlı çalışmaları ile dikkati çeken Uşak Belediyesi'nin gürültü kirliliğinin azaltılmasına yönelik olarak hayata geçirdiği "Uşak İli Gürültü Azaltım Senaryolarının Geliştirilmesi" projesi 26 Mayıs'ta tamamlanıyor.

Toplantıya Tubitak Marmara Araştırma Merkezi Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Burcu Özsoy, Doç. Dr. Nesimi Özkurt, Dr. Muhammet Erdöl ile Uşak Belediye Başkan Yardımcıları Meral Gülmez Saçar, Dr. Durmuş Akkaya, Mehmet Kurnaz, ilgili daire müdürleri ve teknik personeller katılım sağladı. Eğlence yerlerinden, trafikten ve sanayiden kaynaklanan gürültülere ilişkin alınması gereken tedbirler ile belirlenen gürültü azaltıcı faaliyet senaryolarının paylaşıldığı toplantıda ayrıca; katılımcıların görüş ve önerileri de alındı.

Nihai rapor, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından onaylandıktan sonra; alınan kararlar doğrultusunda hazırlanan gürültüyü azaltıcı eylem planları hayata geçirilecek. Böylece kentte yaşayan insanların gürültü problemi minimuma indirilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber