Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 11:58 Yorum: 0

Üstün Dökmen İle İletişim Söyleşisi

Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde önemli isimleri Kayseri'ye getirmeye devam ediyor.

Üstün Dökmen İle İletişim Söyleşisi

Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde önemli isimleri Kayseri'ye getirmeye devam ediyor. Psikolog ve Yazar Prof. Dr. Üstün Dökmen, Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde bir söyleşiye katıldı.

Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde Kayseri'ye gelen Prof. Dr. Üstün Dökmen "Ailede ve Okulda Kaliteli İletişim" konusunda önemli bilgiler verdi. Anne babaların çocuklarla yaşadığı iletişim sıkıntılarını dile getiren ve bunların aşılması için yapılması gerekenleri anlatan Prof. Dr. Dökmen kaliteli bir iletişim kurulmasına yönelik açıklamalarda bulundu.

Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'ndeki söyleşiyi 2. Hava İkmal Bakım Merkezi ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tümgeneral İsmail Yalçın da izledi. Tümgeneral Yalçın, söyleşi sonrası Üstün Dökmen'e çiçek vererek açıklamaları için teşekkür etti.

Üstün Dökmen İle İletişim Söyleşisi

Üstün Dökmen İle İletişim Söyleşisi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber