Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 14:43 Yorum: 0

"Uygulamalı girişimcilik eğitimi" sertifika töreni

ARDAHAN (AA) - Ardahan'da Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) ve KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirilen "Uygulamalı girişimcilik eğitimi" kursu için sertifika töreni düzenlendi.ATSO'da düzenlenen...

'Uygulamalı girişimcilik eğitimi' sertifika töreni

ARDAHAN (AA) - Ardahan'da Serhat Kalkınma Ajansı (SERKA) ve KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirilen "Uygulamalı girişimcilik eğitimi" kursu için sertifika töreni düzenlendi.

ATSO'da düzenlenen törene, Vali Ahmet Deniz, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, diğer yetkililer ve kursiyerler katıldı.

Vali Ahmet Deniz, kursiyerlere sertifikalarını verirken, yeni girişimcileri özgüvenlerinden dolayı tebrik ettiğini, bu nedenle açılacak yeni iş yerlerinde kendilerini ziyaret edeceğini söyledi.

KOSGEB Ardahan İl Müdürü Ramazan Sivri de başarılı olan kursiyerleri kutladığını belirterek, şöyle devam etti:

"Tüm girişimci adaylarımızdan şehrimiz için katma değer üretmelerini diliyorum. Toplumun ekonomik gelişiminin sürekliliğinin sağlanması, girişimcilik kültürünün yaygınlaşmasıyla doğru orantılıdır. Ardahan ilinde yeni işletmelerin kurulması ile kalkınması hız kazanıp ekonomik refah ve gelişmişlik düzeyi yükselecektir. Ardahan'da farklı iş alanlarında yeni işletmelere ihtiyaç vardır."

Daha sonra 70 saatlik kursu başarıyla tamamlayan 30 kursiyere sertifikaları verildi, ardından toplu fotoğraf çekildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber