Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 12 Şubat 2019 - 13:48 Yorum: 0

Uyuşturucuyu, ‘Okul Taşıtı’ ibareli çakar lambalı minibüslerle taşımışlar

İstanbul polisinin düzenlediği operasyonla 2 ton uyuşturucu ele geçirildi.

Uyuşturucuyu, ‘Okul Taşıtı’ ibareli çakar lambalı minibüslerle taşımışlar

İstanbul polisinin düzenlediği operasyonla 2 ton uyuşturucu ele geçirildi. Yakalanan yüklü miktardaki uyuşturucunun "Okul Taşıtı" ibareli özel izne tabi olan çakar lambalı minibüslerle taşındığı ortaya çıktı.

Balkan rotasını takip eden uluslararası uyuşturucu şebekelerinin deniz yoluyla Saros Körfezi'ne getirecekleri yüklü miktarda skunk türü uyuşturucuyu Türkiye'ye sokarak piyasaya süreceği istihbaratını alan İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyon için bu sabaha karşı düğmeye bastı. Narkotik timleri, sürat tekneleri ile Saros Körfezi'ne getirilen uyuşturucuyu en başından beri takibe alarak, şebekeye ait uyuşturucu yüklü "okul taşıtı" ibareli minibüs ile çakar lamba ve siren takılı otomobili, İstanbul girişindeki otoban gişelerinde durdurdu. Baskınla araçlardaki 2 kişiyi gözaltına alan emniyet ekipleri, durdurulan araçlarda inceleme yaptı. Yapılan aramalarda 2 ton skunk ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucunun, Türkiye'de tek seferde ele geçirilen en yüksek skunk miktarı olduğu duyuruldu.

Gözaltına alınan 2 şüpheli sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne getirildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürerken, ele geçirilen uyuşturucu maddelerin yarın İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Vatan Caddesi'ndeki yerleşkesinde sergileneceği öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber