Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 23 Temmuz 2021 - 13:33 Yorum: 0

Valentin Eysseric Kasımpaşa’da

Kasımpaşa, son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina forması giymiş olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Valentin Eysseric'i 2 yıllığına kadrosuna...

Valentin Eysseric Kasımpaşa’da

Kasımpaşa, son olarak İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina forması giymiş olan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu Valentin Eysseric'i 2 yıllığına kadrosuna kattı.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa'da transferle devam ediyor. Son olarak forvet Umut Bozok'u kadrosuna katan lacivert-beyazlılar, bu kez de İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina forması giymiş olan Valentin Eysseric'i renklerine bağladı. Sağlık konrtolünden geçen 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, kendisini 2 yıllığına Kasımpaşa'ya bağlayan sözleşmeye imza attı.

Tecrübeli futbolcu, daha önce Monaco, Saint-Etienne, Nice, Nantes, Hellas Verona ve Fiorentina takımlarının formasını giydi. Son olarak görev yaptığı Fiorentina'da ise Eysseric, 18 resmi müsabakada 2 kez rakip fileleri havalandırdı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber