Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 08 Ekim 2020 - 12:58 Yorum: 0

Vali Doğan Dörtyol’da korona denetimi yaptı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İçişleri Bakanlığı Covid-19 Ek Tedbirleri Genelgesi uyarınca, "Sağlık İçin Hepimiz İçin Denetim" mottosuyla gerçekleştirilen...

Vali Doğan Dörtyol’da korona denetimi yaptı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İçişleri Bakanlığı Covid-19 Ek Tedbirleri Genelgesi uyarınca, "Sağlık İçin Hepimiz İçin Denetim" mottosuyla gerçekleştirilen denetimlerde, salgınla olan mücadelede hep birlikte hareket edebilmek amacıyla Dörtyol ilçesinde esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerde bulundu.

Korona virüs vakalarının önüne geçmek, halkı bilinçlendirmek ve farkındalık oluşturmak için Dörtyol ilçesinde gerçekleştirilen denetimlerde Vali Doğan, esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyulması yönünde uyarılarda bulundu.

Denetimlerde Hatay Valisi Rahmi Doğan'a, Payas İlçe Kaymakamı Dörtyol Kaymakam Vekili Dr. Polat Kara, Belediye Başkanı Fadıl Keskin, kurum amirleri, oda başkanları eşlik etti.

Vali Doğan Dörtyol’da korona denetimi yaptı

Vali Doğan Dörtyol’da korona denetimi yaptı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber