Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 27 Eylül 2021 - 16:43 Yorum: 0

Vali Sarıibrahim: “Şehrimizde üniversite okuyan öğrencilerimizin yanındayız”

Şehir dışından Iğdır'a öğrenim görmek üzere gelen öğrencilerin barınma konusunda mağduriyet yaşamamaları için Vali H. Engin Sarıibrahim başkanlığında...

Vali Sarıibrahim: “Şehrimizde üniversite okuyan öğrencilerimizin yanındayız”

Şehir dışından Iğdır'a öğrenim görmek üzere gelen öğrencilerin barınma konusunda mağduriyet yaşamamaları için Vali H. Engin Sarıibrahim başkanlığında ilgili kurum, kuruluş ve STK'ların katılımıyla toplantı yapıldı.

Vali H. Engin Sarıibrahim, öğrencilerin barınma ile ilgili mağduriyet yaşamaması için öğrencilerin her zaman yanlarında olduklarını ifade ederek öğrenciler için kamu kaynaklarının seferber edileceğini belirtti. Vali H. Engin Sarıibrahim başkanlığında ilgili kurum, kuruluş ve STK'ların katılımıyla yapılan toplantıda; Üniversite öğrencilerin Iğdır'da barınma ve konaklama talepleriyle ilgili iş ve işlemlerin Iğdır Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde yürütüleceği belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber