Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 26 Mayıs 2022 - 16:14 Yorum: 0

Vali Yardımcısı Taş: “Merkezi hükümetin gönderdiği paraları, program gereği harcamakla mükellefiz”

Muş'un Varto Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin mayıs ayı toplantısı yapıldı.

Vali Yardımcısı Taş: “Merkezi hükümetin gönderdiği paraları, program gereği harcamakla mükellefiz”

Muş'un Varto Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliğinin mayıs ayı toplantısı yapıldı.

Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı, Muş Vali Yardımcısı Mehmet Taş başkanlığında İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Ataman, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Nuri Atalay'ın katılımı ile Varto Kültür Merkezi Müdürlüğünün konferans salonunda yapıldı. İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantıda ilk olarak 2021 yılı faaliyet raporu okundu. Faaliyet raporunun onaylanmasının ardından bir konuşma yapan Kaymakam Vekili ve Vali Yardımcısı Hasan Taş, birlik olarak hiçbir ticari faaliyetlerinin olmadığını dile getirdi. İşletme ya da kaynaklarının olmadığını anlatan Taş, "Sadece merkez tarafından gönderilen parayla çalışıyoruz. Merkezi hükümetin gönderdiği paraları, program gereği harcamakla mükellefiz. Köylere Hizmet Götürme Birliği üyelerini de bu toplantımızda seçeceğiz. İlçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Daha sonra Köylere Hizmet Götürme Birliği üyelerini belirlemek üzere yapılan seçimde; encümenler Nurettin Şanlı ve Musa Kaya ile Çaylar Köyü Muhtarı Ali Akdağ ve Ağaçaltı Köyü Muhtarı Kayhan Engin seçildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber