Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 16:44 Yorum: 0

Vali Yavuz’dan çocuk evlerine ziyaret

Muş Valisi Seddar Yavuz, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerini ziyaret...

Vali Yavuz’dan çocuk evlerine ziyaret

Muş Valisi Seddar Yavuz, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü bünyesindeki Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerini ziyaret etti.

Çocuk evlerindeki çocuklarla tek tek ilgilenen Vali Seddar Yavuz, il genelinde 7 tane çocuk evi olduğunu ve bu evlerden 4 tanesi kız çocukları, 3 tanesi de erkek çocukları için tahsis edildiğini söyledi. Her evde 6-7 çocuğun kaldığını ifade eden Vali Yavuz, çocuklarla ilgilenmeleri için de her bir evde 3 bakıcı anne bulunduğunu kaydetti. Yavuz, "Ayrıca her bir evimizde bir de sorumlu öğretmen görevlendirilmiştir. Bizler devletimizin tüm imkânlarını her zaman vatandaşlarımızın, çocuklarımızın hizmetinde kullanacağız. Çocuklarımızın aile ortamını aratmayacak sıcak bir yuvada kalmaları ve onları hayata hazırlayarak geleceğe ümitle bakmaları için elimizden geldiğince tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz" dedi.

Ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler veren Vali Yavuz'a Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Abdülbari Aksoy, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü İsmail Arslan ve Şube Müdürü Gökmen Oğraş eşlik etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber