Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mayıs 2016 - 15:13 Yorum: 0

Validen Hemşirelere Övgü

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğu, hemşirelik mesleğinin son derece önemli olduğunu ve sağlık çalışanlarının sadece doktordan ibaret olmadığını belirterek,...

Validen Hemşirelere Övgü

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğu, hemşirelik mesleğinin son derece önemli olduğunu ve sağlık çalışanlarının sadece doktordan ibaret olmadığını belirterek, "Hemşireler gizli kahramanlardır" dedi.

12-118 Mayıs Hemşirelik Haftası münasebetiyle Ordu Üniversitesi (ODÜ) Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü tarafından yapılan etkinliklere katılan Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, burada bir konuşma yaptı. Özellikle hemşirelerin önemli iş yüklerinin olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, "Hemşireler aslında gizli kahramanlardır. Hemşirelerin ve sağlık çalışanlarının fedakarca çalışmalarının göz ardı edilmemesi gerekir. Hastanelerde tedavi sürecinde en önemli faktör olan iyi bakım hemşireler tarafından yapılıyor. Bu nedenle yardımcı sağlık personelleri iyi eğitimli, iyi donanımlı ve aynı zamanda sevgi dolu olmalıdır. Yaptıkları işi meslek olarak değil de insanlığa hizmet olarak görmeliler" dedi.

ODÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Tevfik Noyan da yaptığı konuşmada "Kutsal bir mesleği icra eden hemşireler ana konusu insan olan, özünde sevgi, merhamet, vicdan gibi hisler barındıran, kendinden ödün veren ve dertlerimize derman olan hem sevincimizi hem de üzüntümüzü paylaşan kişilerdir" ifadelerini kullandı.

Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Uslu, Rektör Vekili Prof. Dr. Tevfik Noyan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Metin Kara, Sağlık Yüksek Okulu Müdür Vekili Yrd. Doç. Dr. Ebru Şahin, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda öğrenci ve davetli katıldı.

Programın devamında Sağlık Yüksek Okulu Hemşirelik Bölümü öğrencilerinin gerçekleştirdiği "Yaşamak" temalı şiir dinletisi ve "Hemşire ve Hemşirelik Öğrencisi Olmak" konulu mizahi fotoğraflar ve kısa video gösterimi yapıldı.

Validen Hemşirelere Övgü

Validen Hemşirelere Övgü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber