Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Ağustos 2016 - 18:28 Yorum: 0

Van’da programlı elektrik kesintisi uygulanacak

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılacak çalışmalar nedeniyle Gevaş ve Edremit ilçelerinin bazı mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacağı...

Van’da programlı elektrik kesintisi uygulanacak

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılacak çalışmalar nedeniyle Gevaş ve Edremit ilçelerinin bazı mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacağı bildirildi.

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamada, "28.08.2016 tarihinde 12:00 - 13:00 saatleri arasında XLPE kablolarının bağlantı çalışması nedeniyle; Gevaş merkez ve mahallerinde (köy) programlı elektrik kesintisi olacaktır. 28.08.2016 tarihinde 08:00 - 14:00 saatleri arasında hat güzergah değişikliği ve direk dikim çalışması nedeniyle; merkez Edremit ilçesine bağlı Elmalı Mahallesi, Ayazpınar Mahallesi, Kavurma Mahallesi, Süphan Mahallesi ve Köyiçi Mahallesi'nde programlı elektrik kesintisi olacaktır. Aynı saatler arasında ağaç kesimi ve hat bakım onarım çalışması nedeniyle; Süphan Mahallesi, Telbaşı Mahallesi, Köyiçi Mahallesi, Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde programlı elektrik kesintisi olacaktır. Halkımızın bilgilendirilmesi amacıyla, programlı elektrik kesintilerini yayınlamanızı rica eder çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber