Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 10:28 Yorum: 0

Van’da uyuşturucu operasyonu

Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara yönelik operasyon yapıldı.

Van’da uyuşturucu operasyonu

Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara yönelik operasyon yapıldı.

Van İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Uyuşturucu madde ticareti, nakli veya depolanması faaliyetlerini yürüten şahıs/şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda; 12 Ağustos 2016 günü haklarında daha önceden uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapılan K.A. ve C.A. isimli iki şahısta yapılan üst araması neticesinde 1.30 gram uyuşturucu madde elde edildi. Şahıslarla yapılan mülakatta uyuşturucu maddeyi ilimiz Şerefiye Mahallesi'nde bulunan bir çay ocağındaki şahıslardan temin ettiklerini beyan etmeleri üzerine adreste yapılan çalışmalarla bahse konu uyuşturucu maddeyi sattıkları değerlendirilen K.A., F.B., H.B., ve F.D. isimli şahıslar yakalanmıştır. Şahısların yapılan üst aramasında toplamda 28.65 gram uyuşturucu madde, 20 adet uyuşturucu hap ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tespit edilen toplamda 975 TL para bulunarak el konulmuştur. İşlemlerin tamamlanmasının ardından K.A. ve C.A. isimli şahıslar yetkili makamlarca ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken; K.A., F.B., H.B., ve F.D. isimli şahıslar ise "Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak" suçundan gerekli soruşturmanın tamamlanabilmesi için adli makamlara sevk edilmişlerdir. İlimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı mücadelemiz kesintisiz sürdürülecektir" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber