Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 01 Temmuz 2022 - 14:13 Yorum: 0

Vatandaşın hortumla müdahalesi apartmanı yanmaktan kurtardı

DENİZLİ(İHA) – Denizli'nin Çal ilçesinde alışveriş merkezinin eklentisinde biriktirilen atık kağıt ve kartonların tutuşmasıyla başlayan yangın,...

Vatandaşın hortumla müdahalesi apartmanı yanmaktan kurtardı

DENİZLİ(İHA) – Denizli'nin Çal ilçesinde alışveriş merkezinin eklentisinde biriktirilen atık kağıt ve kartonların tutuşmasıyla başlayan yangın, 3 katlı apartmana sıçradı. İtfaiye gelinceye kadar yangına hortumlarla müdahale eden vatandaşlar, yangının büyümesinin önüne geçti.

Olay, Çal ilçesi merkezine bağlı Hüseyinler Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 3 katlı apartmanın zemin katında faaliyet gösteren zincir markete ait eklentide depolanan atık kağıt ve kartonlar, henüz belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Tel örgüyle çevrili eklentiden yükselen alevler, apartmanın birinci katındaki dairenin balkon perdesini tutuşturdu.

Yangını fark eden ikamet sahibi ve diğer apartman sakinleri, musluklara taktıkları hortumlarla yangına müdahale etti. Vatandaşların hortumla yaptığı ilk müdahale sayesinde apartmanın diğer bölümlerine sıçramadan kontrol altına alınan yangın, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından tamamen söndürüldü. Yangınınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber