Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Mart 2015 - 10:18 Yorum: 0

Vatandaşlar ve otel çalışanları sahili temizledi

ANTALYA (AA) - Kumluca'ya bağlı Mavikent Mahallesi’ndeki tatil köyü çalışanları ve vatandaşlar, sahil temizliği yaptı.Mavikent Mahallesi’ndeki Şah Inn Paradise çalışanları ve vatandaşlar...

Vatandaşlar ve otel çalışanları sahili temizledi

ANTALYA (AA) - Kumluca'ya bağlı Mavikent Mahallesi’ndeki tatil köyü çalışanları ve vatandaşlar, sahil temizliği yaptı.

Mavikent Mahallesi’ndeki Şah Inn Paradise çalışanları ve vatandaşlar tarafından iki kilometrelik sahil boyunca gerçekleştirilen temizlik çalışmasında toplanan çöpler, imha edildi.

Sahil temizliğine katılanlar, çalışma sonrasında tatil köyü bahçesine günün anısına fidan dikti. Şah Inn Paradise Tatil Köyü Genel Müdürü Yusuf Yücel, sahil temizliği yaparak çevre temizliği gerçekleştirdiklerini, bu çalışmaya vatandaşları da dahil ederek duyarlılık oluşturmak istediklerini söyledi.

Kültür ve Turizm Bakanlığının başlattığı "Yeşil Yıldız Çevre" kampanyasına da katılmak istediklerini vurgulayan Yücel, "Yeşil Yıldız Çevre bayrağını almanın belli ölçüleri var. Bu şartları yerine getirmek ve bu ödülü almak için çalışıyoruz. Bu bayrağın Kumluca ve bölgemizde ilk olacak olmasından dolayı da büyük önem veriyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber