Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 05 Eylül 2016 - 11:08 Yorum: 0

Vekil Çam gençlerle okul boyadı

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam gençlik örgütüyle birlikte Torbalı'da okul boyadı.

Vekil Çam gençlerle okul boyadı

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam gençlik örgütüyle birlikte Torbalı'da okul boyadı. Cumhuriyetin eğitimle yükseleceğini vurgulayan Çam, "Geleceğimiz, cumhuriyetimizin bekçisi çocuklarımız için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız" dedi.

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığının ülke çapında yürüttüğü okul boyama kampanyası kapsamında Torbalı'da da bir okul boyandı. "Başka bir gelecek mümkün" sloganıyla yola çıkılan kampanyada gençlere Torbalı'da okul boyayan gençlere CHP İzmir Milletvekili Musa Çam da eşlik etti. Torbalı Gençlik Kolları üyeleriyle birlikte eline fırça alanlar arasında CHP PM Üyesi Emre Çam, CHP Gençlik MYK Üyesi Mustafa Evsen, CHP Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur, CHP İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Hande Deniz Şentürk, CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse ve CHP Torbalı Gençlik Kolları Başkanı İsmail Takak da vardı.

"Çorbada tuzumuz olsun"

Eğitimin bir ülkenin gelişmişliğinin en önemli göstergesi olduğunu ifade eden CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, "Gençlik kollarımıza bu anlamlı kampanya için teşekkür ediyorum. Hem mekansal hem de içerikte eğitim kurumlarımızı çocuklarımızın seveceği, koşa koşa geleceği yerler haline getirmeliyiz. Bu proje ile "biz geliyoruz" diyen gençlerimiz, bu bilinci Cumhuriyetimizin emaneti çocuklarımıza aşılama gayretinde. Onlar gelecek ve biz aydınlık yarınlarında yaşayacağız. Bugün bizim de çorbada tuzumuz olsun istedik ve elimize fırçayı aldık. Anlamlı kampanyalarla halkımızın ve çocuklarımızın yanında olmaya, onlar için her türlü fedakarlığı yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Türkiye çapında onlarca okul boyandı

Gençlik Kolu MYK Üyesi Mustafa Evsen, "Başka bir gelecek mümkün" diyerek Karadeniz'den yola çıktıkları proje ile onlarca okula el uzattıklarını, öğrenci ve velilerin yüzünü güldürdüklerini anlattı. Proje ile yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilere böyle bir hediye vermeyi amaçladıklarını söyleyen Evsen, "Türkiye'nin her bölgesinden gelen talepler doğrultusunda ihtiyacı olan okulları boyadık, tadilatlarını yaptık. Okullar açılana kadar bu organizasyonumuz devam edecek" dedi.

"Her zaman elimizi taşın altına koyacağız"

CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Sinan Sarıküse, "Amacımız geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için bir şey yapabilmek ve bizler de CHP'li gençler olarak bunu yüce bir ülkü edindik. Bu amaç doğrultusunda ilerliyoruz, her zaman çocuklarımız için elimizi taşın altına koymaktan da vazgeçmeyeceğiz" derken, Torbalı Gençlik Kolu Başkanı İsmail Takak da mutluluğunu dile getirerek, "Cumhuriyetin gençlerine yakışır şekilde burada okuyan ilköğretim öğrencilerine ufak da olsa bir katkımız olduysa ne mutlu bize" ifadelerine yer verdi. CHP Torbalı İlçe Başkanı İsmail Uygur da yaptıkları çalışmalardan ve ilçede gösterdikleri bu hassasiyetten dolayı gençlere teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber